Ook scholen gaan met hun tijd mee en kloppen steeds vaker bij ons aan om te voorzien in communicatie oplossingen die de samenwerking tussen leraren onderling en studenten bevorderen. Zo ook deze hogeschool die hun manier van lesgeven en samenwerken sinds de pandemie drastisch anders had vormgegeven. Wat begon als noodzaak, hebben zij inmiddels omarmd als een nieuwe en verbeterde manier van lesgeven en samenwerken. Hoewel er een gedegen strategie en plan op losgelaten was, zochten ze nog naar de nodige hardware om de verdere uitrol mogelijk te maken. Omdat ook het budget een uitdaging was, is hier gekozen voor de inzet van gepersonaliseerde headsets. Zo kon het budget verdeeld worden over verschillende afdelingen; IT en Marketing. 

Klantervaring

Natuurlijk moesten we allemaal even wennen aan het op afstand lesgeven en samenwerken, maar wij merkten al snel dat dit ook veel voordelen met zich meebracht. Sommige studenten presteren aanzienlijk beter vanuit de rust van hun thuisomgeving, omdat zij hun aandacht letterlijk beter bij de les kunnen houden. Daarbij worden ook de lessen veel efficiënter vormgegeven door de leerkrachten en gaat er dus minder tijd verloren. Datzelfde geldt voor vergaderingen die online plaatsvinden. Dit gaat echter alleen op wanneer mensen beschikken over een rustige ruimte en/of over de juiste middelen om in alle rust deel te kunnen nemen aan een les, telefoongesprek of overleg.

Daarom hebben we het advies gevraagd van United Headsets. Zij hebben ons niet alleen voorzien van een passend advies over de juiste hardware, maar hebben ook creatief met ons meegedacht om deze investering te kunnen realiseren. Aangezien wij werken met budgetten van verschillende afdelingen en er niet voldoende budget voorhanden was vanuit de IT afdeling, hebben we door de keuze te maken voor gepersonaliseerde headsets, budget kunnen verdelen tussen de IT en marketingafdeling. Dat brengt eveneens met zich mee dat we, naast realisatie van de efficiëntieslag, nu ook een mooi visitekaartje hebben naar buiten toe. Onze studenten krijgen veel positieve reactie op het feit dat wij hen in dit soort middelen voorzien. Wat natuurlijk weer een positieve uitwerking heeft op ons imago. Al met al zijn wij heel blij en tevreden!

Meer informatie of United Headsets producten GRATIS testen in uw organisatie?

Onze accountmanagers staan u graag te woord en voorzien u desgewenst van een GRATIS proefopstelling zodat u oplossingen van United Headsets kunt testen in uw eigen omgeving om de voordelen te ervaren.

United Headsets Max 75 draadloze bluetooth headset