Tijdens de Corona pandemie kon dit callcenter niet alle medewerkers meer voorzien van een plek op hun kantoor. Omdat zij echter niet iedereen ‘uit het oog’ wilde verliezen, hebben zij een eerlijke verdeling gemaakt in dagen dat medewerkers op locatie of thuis zouden werken. Daarbij was de wens ook om alle medewerkers uit te rusten met een eigen flexibele headset die ze zowel thuis als op locatie konden gebruiken. De headset diende bovendien te beschikken over Noise Cancelling zodat de klant geen hinder zou ondervinden van achtergrondgeluiden, ongeacht waar de medewerkers zich bevonden. Derhalve hebben wij het volledige team van dit callcenter uitgerust met onze Max 40 Stereo Headsets. 

Klantervaring

Dagelijks werken er 200 mensen in ons callcenter, verdeeld over twee verschillende ruimtes. Tijdens de Corona pandemie konden wij vanzelfsprekend niet iedereen naar onze locatie laten komen. Omdat wij het wel belangrijk vonden om binding te blijven houden met onze mensen, hebben wij ervoor gekozen om een eerlijke verdeling te maken tussen wanneer mensen op hier of thuis werkten. Daarom, maar ook vanuit hygiënisch oogpunt, vonden wij het belangrijk iedereen uit te rusten met een eigen headset die geschikt was om zowel op onze locatie als thuis te gebruiken en bovendien beschikte over Noise Cancelling. Je wilt tenslotte niet dat een klant andere bellende medewerkers hoort tijdens het gesprek, maar een blaffende hond op de achtergrond komt ook verre van professioneel over.

United Headsets heeft ons de UH Max 40 aangeraden. Deze voldeed niet alleen aan de door ons gestelde eisen, maar was ook voordelig en in grote aantallen leverbaar. Iets wat bij andere leveranciers een groot probleem was. Bijkomend voordeel vonden wij het mooie design. Daardoor voelde het voor onze medewerkers ook een beetje als een cadeautje in een toch wel moeilijke periode. Wij krijgen alleen maar positieve reacties! En, het heeft ons in staat gesteld het hybride werken in een bepaalde vorm te laten bestaan ook nu we wel weer naar het callcenter mogen.  

 

Meer informatie of United Headsets producten GRATIS testen in uw organisatie?

Onze accountmanagers staan u graag te woord en voorzien u desgewenst van een GRATIS proefopstelling zodat u oplossingen van United Headsets kunt testen in uw eigen omgeving om de voordelen te ervaren.

United Headsets Max 75 draadloze bluetooth headset