Retail Communicatie

Draadloze communicatie voor uw team op de vloer. Veilig, efficiënt én schaalbaar.

meer informatie

Retail Communicatie

Wij bieden een volledig draadloze oplossing voor de communicatie van uw team op de vloer en daarbuiten. Dit stelt u in staat efficiënter samen te werken, uw omzet te verhogen en uw klantenservice te verbeteren.

 • Bespaar tijd en daarmee geld
 • Verhoog klanttevredenheid
 • Verhoog veiligheid van medewerkers

Draadloze communicatie op de werkvloer

Communicatie vindt plaats in een gesloten DECT systeem; veilig en zowel letterlijk als figuurlijk zonder ruis op de lijn. Onze United Headsets beschikken over HD geluidskwaliteit en Noise Cancelling microfoon. Het UH Retail Communicatiesysteem is volledig draadloos en biedt een vrijwel onbeperkte dekking dankzij koppelbare basisstations. Bovendien is de integratie met uw bestaande telefoonsysteem eenvoudig en kunnen het beheer en de updates op afstand worden uitgevoerd.

Ons UH Retail Communicatiesysteem is desgewenst uit te rusten met CallPoints om toegang op afstand te controleren, beheren en berichten uit te zenden. Wilt u gebruikmaken van ons veelzijdige VoIP 3CX systeem? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

 • Telefonie en Push-To-Talk communicatie over één systeem

 • Volledig draadloos, geen gedoe meer met kabels

 • Vrijwel onbeperkte dekking dankzij koppelbare basisstations

 • HD audio en Noise Cancelling voor super helder geluid

 • Drie verschillende draagstijlen

 • De batterij gaat meerdere dagen mee

 • Gesloten systeem; beveiligd

 • Schaalbaar en dus toekomstgericht

 • Voordeliger dan portofoon/walkie talkie

Uitgelichte producten

United Headsets draadloze Retail Headset DECT

United Headsets Retail Mono DECT headset

United Headsets Retail Mono DECT headset met HD audio en Noise Cancelling microfoon.
 • Connecties: DECT
 • 3 draagstijlen: met beugel over het hoofd, oorhaak of nekbeugel
 • Bereik: Tot 100 meter
Lees verder
United Headsets Multicharger

United Headsets Retail Multicharger

Zorg dat u altijd opgeladen headsets beschikbaar hebt voor uw medewerkers. Met de Multicharger kunt u tot 6 United Headsets Retail DECT headsets tegelijk opladen.

 • Oplaadtijd 0-50%: 90min
 • Oplaadtijd 0-100%: <4 uur
 • Oplader met magnetische trekkracht
Lees verder
United Headsets DECT Basisstation

United Headsets Retail DECT Base

IP DECT-basisstation welke de gebruiker draadloze communicatie en volledige mobiliteit biedt.

 • Schaalbaar systeem van 1 tot 4000 bases in hetzelfde netwerk
 • Eenvoudige integratie met telefoonnetwerk
 • Op afstand in te stellen of te onderhouden
Lees verder
United Headsets Retail DECT handset

United Headsets Retail DECT handset + lader

Robuuste zwarte DECT-handset met Bluetooth 4.1, TFT-scherm, HD-audio-ondersteuning en ruisonderdrukking. Voor de gebruiker die uitgaande telefoontjes moeten plegen of moet doorverbinden.
 • Opties voor een conferentie- & wisselgesprek
 • Spreektijd: tot 17 uur
 • Stand-by tijd: tot 200 uur
Lees verder

Uit te rusten met CallPoints voor nog meer efficiëntie

CallPoints zijn mini SIP audio & video-intercoms om toegang op afstand te controleren, beheren en berichten uit te zenden. 

Staat er een leverancier bij de ingang van uw magazijn? Dan kan hij snel en gemakkelijk laten weten dat hij is gearriveerd en kan een medewerker in de buurt toegang verlenen.

Staat er een klant te wachten bij de kassa waar op dat moment geen medewerker aanwezig is? Dan kan deze op het CallPoint drukken waarna een bericht ‘Attentie kassa aub’ verzonden wordt over de United Headsets DECT headsets of DECT handset, terwijl dat tegelijkertijd te horen is voor de klant en hij dus weet dat er iemand onderweg is. 

Datzelfde geldt voor bijvoorbeeld een pick-up point voor online bestellingen.

Meer informatie

Ondersteund met modern VoIP telefoonsysteem

Met 3CX beschikt u over een volledige functionele IP-telefooncentrale die u vele voordelen biedt als het gaat om het bedienen van uw klanten, zowel op de werkvloer als daarbuiten.

Met één uniform systeem kan uw team overal en zonder extra kosten efficiënt werken. U hoeft geen add-ons aan te schaffen voor mobiele apps, livechat, zakelijke sms-berichten en Facebook-integratie – alles is inbegrepen in de maandelijkse kosten. Uw team heeft slechts één systeem nodig om verbinding te maken met collega’s en op klanten te reageren via hun favoriete communicatiekanaal. 

3CX groeit mee met uw bedrijf en blijft kosteneffectief! 

Deze open-platform IP-telefooncentrale is volledig compatibel met populaire IP-telefoons en SIP-trunks. Kies voor hosted telefonie of kies er voor om 3CX lokaal te installeren. Welke optie u ook kiest, Lumidee zorgt ervoor dat het aansluit op uw wensen. Besteed minder tijd aan het beheer van uw telefooncentrale en meer aan uw bedrijf.

Meer informatie

Wat zeggen onze klanten?

 • United Headsets DECT headset winkel banner

  Kleding- & schoenenwinkel

  Deze schoenenwinkel wilde efficiënter gaan werken en de klantenservice verbeteren. Om stappen en tijd te besparen op drukke dagen, zochten zij naar een geschikt systeem om op afstand met elkaar te kunnen communiceren, zodat medewerkers met elkaar in contact staan wanneer een van hen zich bijvoorbeeld in het magazijn of op het kantoor bevindt. We hebben een UH basisstation met repeater geleverd zodat ze overal dekking hadden en het personeel uitgerust met UH DECT headsets. Klantervaring Een kledingwinkel bij ons in de straat had dit systeem in gebruik zodat ze enerzijds sneller konden werken en er tegelijkertijd vaker een verkoper [Lees meer...]

 • United Headsets DECT headset horeca

  Horeca

  Deze klant heeft een restaurant met verschillende ruimtes én een separate ruimte waar zij events hosten. Zij waren al enige tijd op zoek naar een systeem dat voldoende dekking had zodat personeel, ongeacht waar zij zich bevonden in het pand, met elkaar konden communiceren. Met behulp van onze repeaters waarmee wij ons UH Retail Communicatiesysteem kunnen uitbreiden, konden wij verwezenlijken dat ze dekking hadden in het hele pand. Nadat we eerst een meting hebben gedaan, hebben we een plan gemaakt voor de installatie. Inmiddels is alles geïmplementeerd en wordt het gehele systeem met succes gebruikt. Hoewel ons volledige systeem makkelijk [Lees meer...]

 • United headsets DECT headset tuincentrum

  Tuincentrum

  Dit tuincentrum werkte in eerste instantie met de Motorola CLP446, maar had de wens over te stappen naar een volledig draadloos systeem. Daar zij een grote vestiging zijn met meerdere afdelingen was de wens een ruimere dekking om de onderlinge communicatie nog verder te verbeteren. Voor meer dan 40 gebruikers hebben wij ons UH Retail Communicatie geleverd, geïnstalleerd en in beheer. Doordat medewerkers met dit systeem sneller onderling kunnen communiceren, hoeven ze minder stappen te zetten en kunnen ze dus meer werk verzetten met minder mensen, terwijl het klantcontact en de klantenservice verbeterd is. Onlangs hebben we ook CallPoints aan [Lees meer...]

 • United headsets DECT headset distributiecentrum

  Bouwmarkt

  Deze bouwmarkt maakte nog geen gebruik van een communicatiesysteem voor medewerkers op de vloer. Zij wilde echter graag een efficiëntieslag maken op de werkvloer en hun klantenservice verbeteren. Daar zij een grote vestiging zijn met meerdere afdelingen, hebben wij na een meting geadviseerd om ons UH Retail Communicatiesysteem in te zetten met verschillende repeaters voor voldoende dekking. Naast headsets voor de medewerkers hebben we eveneens CallPoints geïnstalleerd voor servicebalies die niet continu bemand zijn, maar bijvoorbeeld ook bij pick-up points en bij het magazijn.  Klantervaring Wij zijn zo blij dat we deze stap hebben gezet! Doordat onze medewerkers niet [Lees meer...]

 • United Headsets DECT handset supermarkt

  Supermarkt

  Deze supermarkt maakte al gebruik van ons UH Retail Communicatiesysteem, waarover zij zeer tevreden waren. Om ook en snellere service aan klanten te verlenen op afstand, hadden ze bij ons het verzoek neergelegd om CallPoints toe te voegen aan de bestaande integratie. Klantervaring Wij maken al enige tijd gebruik van het UH communicatiesysteem op de werkvloer. Dat scheelt behoorlijk wat onnodige bewegingen en we kunnen klanten sneller helpen. Als die bijvoorbeeld aan een medewerker vragen of een bepaald artikel nog voorradig is, hoeft de medewerker niet helemaal naar het magazijn te lopen. Met één druk op de knop stelt [Lees meer...]

Meer informatie en/of het systeem GRATIS testen in uw eigen omgeving?

Onze medewerkers staan u graag te woord en voorzien u desgewenst van een GRATIS proefopstelling zodat u het UH Retail Communicatiesysteem kunt testen in uw eigen retailomgeving om de voordelen te ervaren.

retail headsets