3CX communicatie systeem

Modern open-platform VoIP telefoonsysteem inclusief bellen, video vergaderen en live chatfunctie.

meer informatie

3CX open platform VoIP telefooncentrale

Wilt u een modern telefoonsysteem waarmee u kunt bellen? Wilt u op afstand vergaderen via web conferenties zonder apps? Wilt u klanten te woord staan via live chat op uw website? 

Met het communicatiesysteem van 3CX kan het allemaal, en nog veel meer! En omdat u bij 3CX kunt kiezen voor een lokale installatie op Windows, Linux of in de cloud, hebt u alle keuzevrijheid. Wat u ook kiest, u bent verzekerd van een modern, veilig en gebruiksvriendelijk communicatiesysteem met een minimum aan beheertaken.

Modern en gebruiksvriendelijk communicatiesysteem 

Met 3CX beschikt u over een volledig functionele IP-telefooncentrale, met wachtrijen, geïntegreerde videogesprekken, webconferenties en meer. Daarnaast kunt u live chat, Facebook- en sms-berichten allemaal integreren in één systeem. Al deze functies zijn altijd en overal te gebruiken via apps voor mobiel en browser. 

Bovendien is deze open-platform IP-telefooncentrale volledig compatibel met populaire IP-telefoons en SIP-trunks. 3CX groeit mee met uw bedrijf en blijft kosteneffectief! 

3CX VoIP devices

Telefooncentrale; altijd en overal bereikbaar

 • Ontwikkeld voor flexwerken

 • In de cloud of lokaal geïnstalleerd 

 • Eenvoudig te installeren en te beheren

 • Veilig, betrouwbaar, flexibel

Videoconferencing; simpel zonder apps

 • Probleemloze videoconferenties

 • Tools voor presentatie en hulp op afstand

 • Apps voor vergaderen via smartphone

 • Onbeperkt aantal gebruikers

Live chat; voor maximale conversie

 • Zet bezoekers om in leads en verkopen 

 • Van chat naar telefoon- of videogesprek

 • Verbeter de klantbeleving

 • Eén simpele interface

Totaaloplossingen met 3CX

3CX brengt vele mogelijkheden met zich mee en kan feilloos geïntegreerd worden met al onze retail- en telecom oplossingen. Bezoek onze retail pagina om een overzicht te vinden van onze volledige oplossing voor draadloze, efficiënte communicatie op de werkvloer met eindeloze dekking. Of bekijk dan onze totaaloplossingen voor kantoren en contact centers.

Vanzelfsprekend is ieder project dat wij aannemen maatwerk en voorzien wij u derhalve graag van een voorstel op maat. Kiest u voor UH, dan verzorgen wij eveneens de installatie en het beheer van uw volledige systeem. Neem gerust contact met ons op voor een kennismaking.

United Headsets Retail Solutions

United Headsets Retail Solutions

Draadloze communicatie voor uw team op de vloer. Veilig, efficiënt, schaalbaar én voordelig.

Wij bieden een volledig draadloze oplossing voor de communicatie van uw team op de vloer en daarbuiten. Dit stelt u in staat efficiënter samen te werken, uw omzet te verhogen en uw klantenservice te verbeteren.

 • Telefonie en Push-To-Talk communicatie in één
 • Volledig draadloos, geen gedoe meer met kabels
 • Vrijwel onbeperkte dekking

Communicatie vindt plaats in een gesloten DECT systeem; veilig en zowel letterlijk als figuurlijk zonder ruis op de lijn. Onze United Headsets beschikken over HD geluidskwaliteit en Noise Cancelling microfoon.

Meer over retail oplossingen
United Headsets Telecom Solutions

United Headsets Telecom Solutions

Headsets voor contact centers en kantoren. Professioneel, schaalbaar, efficiënt én voordelig.

Wij bieden verschillende draadgebonden headsets die ontworpen zijn voor de professionele en flexibele (thuis)werkplek. Alle headsets beschikken over HD geluidskwaliteit en Noise Cancelling microfoon. De United Headsets Max-serie is bovendien continu in ontwikkeling om aan de eisen van snelgroeiende contact- en callcenters, kantoren en thuiswerkplekken te blijven voldoen. Zo hebben we onlangs ook een eerste draadloze headset toegevoegd aan ons assortiment.

Bekijk ons volledige aanbod voor de beste handsfree-ervaring, ook in extreem rumoerige werkomgevingen.

meer over telecom oplossingen

Interesse en/of meer informatie over 3CX?

Wij adviseren u natuurlijk graag persoonlijk over de mogelijkheden van de integratie van 3CX als onderdeel van uw communicatie oplossing. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Download brochure

Of download nu onze brochure voor een uitgebreide omschrijving van het volledige 3CX communicatiesysteem.

Download brochure
3CX VoiP communicatiesysteem