CallPoints

Mini SIP audio- & video-intercoms bevorderen veiligheid, efficiëntie en klantenservice.

Mini SIP audio- & video-intercoms

CallPoints zijn mini SIP audio & video-intercoms om toegang op afstand te controleren, beheren en berichten uit te zenden. Dit maakt toegang verlenen veiliger en efficiënter, draagt bij aan het algehele toezicht, maakt werken makkelijker én bevordert de klantenservice. 

Uitgebreide functies

  • Eén knop om te bellen 
  • Bekijk en neem video op afstand op
  • Open de deur wanneer ontgrendelingssysteem gekoppeld is met elektrisch slot
  • Start een opname of zend een alarm uit bij bijvoorbeeld diefstal
United Headsets CallPoint-serie

HD Audio

Ondersteuning van HD-audiocodec-protocol G.722 en Opus, bieden een superieure intercom ervaring. Ingebouwde audio line-out interface, kan achtergrondmuziek afspelen wanneer u verbinding maakt met een actieve luidspreker.

HD Video

Ondersteuning voor videogesprekken stelt gebruikers in staat videogesprekken voeren met IP-telefoons of andere apparaten die videodecodering ondersteunen. 

Hoge beschermingsgraad

Door de hoge beschermingsgraad is de CallPoint stof- en waterdicht, en functioneert het tussen bedrijfstemperatuurbereik van -20 ° C en 50 ° C, waardoor de CallPoint kan worden ingezet in veel binnen scenario’s.

Totaaloplossingen

CallPoints zijn inzetbaar ter uitbreiding van ons DECT communicatie retailsysteem, desgewenst in combinatie met onze 3CX open platform IP telefooncentrale voor nog meer functionaliteit. Bezoek onze retail pagina om een overzicht te vinden van onze volledige oplossing voor draadloze, efficiënte communicatie op de werkvloer met eindeloze dekking.

Vanzelfsprekend voorzien wij u graag van een voorstel op maat. Kiest u voor UH? Dan verzorgen wij eveneens de installatie en het beheer van uw volledige systeem.

Neem gerust contact met ons op voor een kennismaking.

United Headsets Retail Solutions

Draadloze communicatie voor uw team op de vloer. Veilig, efficiënt, schaalbaar én voordelig.

Wij bieden een volledig draadloze oplossing voor de communicatie van uw team op de vloer en daarbuiten. Dit stelt u in staat efficiënter samen te werken, uw omzet te verhogen en uw klantenservice te verbeteren.

  • Telefonie en Push-To-Talk communicatie in één
  • Volledig draadloos, geen gedoe meer met kabels
  • Vrijwel onbeperkte dekking

Communicatie vindt plaats in een gesloten DECT systeem; veilig en zowel letterlijk als figuurlijk zonder ruis op de lijn. Onze United Headsets beschikken over HD geluidskwaliteit en Noise Cancelling microfoon.

United Headsets Multicharger

Interesse en/of meer informatie over Callpoints?

Wij adviseren u natuurlijk graag persoonlijk over de mogelijkheden van de integratie van CallPoints als onderdeel van uw communicatie oplossing. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.

United Headsets CallPoint voor retail, supermarkten & bouwcentra