Gepersonaliseerde headsets

Creëer onderlinge uniformiteit en een team-/groepsgevoel én als mooi visitekaartje voor uw bedrijf

Gepersonaliseerde United Headsets

Met gepersonaliseerde headsets creëert u niet alleen onderlinge uniformiteit en een team-/groepsgevoel, het is ook een mooi visitekaartje voor uw bedrijf

De United Headsets Max 40 en Max 75 kunnen indien wenselijk gepersonaliseerd worden, passend bij uw huisstijl. Op de oorschelpen kan bijvoorbeeld uw bedrijfslogo, -icoon of passend ontwerp worden gedrukt zodat u beschikt over merkeigen headsets, passend bij uw uitstraling. Hiermee creëert u niet alleen onderlinge uniformiteit en een team-/groepsgevoel, het is ook een mooi visitekaartje voor uw bedrijf.

Zowel voor de HR- als de Marketingafdeling kan dit dus voordelen opleveren. 

United Headsets draadloze headsets en bedrade headsets

Personalisatie

De United Headsets Max 40 en 75 kunnen indien wenselijk gepersonaliseerd worden, passend bij uw huisstijl. Hiermee creëert u niet alleen onderlinge uniformiteit en een teamgevoel, het is eveneens een mooi visitekaartje voor uw bedrijf.

De voordelen van gepersonaliseerde headsets:

Gepersonaliseerde headsets zijn een unieke manier om medewerkers het gevoel te geven dat ze onderdeel vormen van uw team en uw bedrijf. Het draagt actief bij aan een positieve werkcultuur en een gevoel van verbondenheid. Bovendien kan het gebruik van gepersonaliseerde headsets ook praktisch zijn, omdat mensen zuiniger zijn op hun ‘eigen’ spullen en het helpt om verlies te voorkomen.

Het aanbieden van gepersonaliseerde headsets kan ook een manier zijn om werknemers te belonen voor hun harde werk en loyale dienst aan het bedrijf. Dit werkt motiverend en bevorderlijk voor de productiviteit. 

Gepersonaliseerde headsets kunnen een effectief marketingtool zijn. Wanneer medewerkers hun headset buiten het bedrijf gebruiken, kunnen ze dienen als een soort ‘wandelende reclame’ voor het bedrijf. Dit kan bijdragen aan het versterken van de merknaam en de zichtbaarheid van uw merk vergroten.

* Headsets laten personaliseren kan vanaf een minimale afname van 1000 stuks. Informeer bij onze medewerkers naar de mogelijkheden

Wat zeggen onze klanten?

  • Banner United Headsets telecom voor Call Centers & Contact Centers

    Contact Center

    Tijdens de Corona pandemie kon dit callcenter niet alle medewerkers meer voorzien van een plek op hun kantoor. Omdat zij echter niet iedereen ‘uit het oog’ wilde verliezen, hebben zij een eerlijke verdeling gemaakt in dagen dat medewerkers op locatie of thuis zouden werken. Daarbij was de wens ook om alle medewerkers uit te rusten met een eigen flexibele headset die ze zowel thuis als op locatie konden gebruiken. De headset diende bovendien te beschikken over Noise Cancelling zodat de klant geen hinder zou ondervinden van achtergrondgeluiden, ongeacht waar de medewerkers zich bevonden. Derhalve hebben wij het volledige team van [Lees meer...]

Meer informatie of onze producten GRATIS testen in uw eigen omgeving?

Onze medewerkers staan u graag te woord en voorzien u desgewenst van een GRATIS proefopstelling zodat u onze communicatie oplossingen kunt testen in uw eigen omgeving om de voordelen te ervaren.

United Headsets Max 30 Binaural