Zorginstellingen hebben te maken met verschillende afdelingen met een enorm divers takenpakket. Hoewel het in de regel fijn zou lijken met portofoons te werken voor het zorgpersoneel op de vloer, is dat in de praktijk geen haalbare kaart. Wel kunnen receptionistes van diverse afdelingen, artsen die met collega’s en patiënten communiceren en directieleden natuurlijk een efficiëntieslag maken met de inzet van flexibele communicatie oplossingen. Bij deze zorginstelling hebben we gefaseerd gewerkt en de diverse functieprofielen stap voor stap uitgerust met een headset geschikt voor hun specifieke werkzaamheden. 

Klantervaring

Als ziekenhuis hebben we enorm veel mensen in dienst, veel verschillende werkprocessen, veel communicatielijnen, maar ook te maken met veiligheidsvoorschriften en gevoelige informatie. Hoewel we ervan overtuigd waren dat we echt veel konden winnen met een andere aanpak en de investering in daarbij passende hardware, vonden we het ook spannend. United headsets heeft veel tijd en zorg besteed aan het goed in kaart brengen van de verschillende gebruikersprofielen binnen onze instelling. Om het behapbaar te maken voor ons als managementteam en tegelijkertijd de kans op adoptie bij de medewerkers te vergroten, is er gekozen voor een gefaseerde implementatie waarbij United Headsets ons ook echt ondersteund heeft in de nodige uitleg op de vloer.

Allereerst hebben we alle receptionistes voorzien van een UH Max 40 USB zodat zij nu handsfree gesprekken kunnen voeren en dus de handen vrij hebben om tegelijkertijd afspraken in te plannen of andere programma’s raad te plegen op de computer. Vervolgens hebben we artsen en het managementteam voorzien van UH Max 75 draadloze headsets en hen voorzien van de nodige uitleg. Omdat de UH Max 75 draadloos is, kunnen zij nu vanaf diverse flexplekken in ons ziekenhuis overleg plegen en zelfs online consults voeren, zonder dat zij hinder ondervinden van achtergrondgeluiden. Ook voor hen geldt dat een hands-free ervaring hen productiever en efficiënter maakt. Zodra het gesprek is afgelopen is het dossier bijgewerkt. Het scheelt dus echt enorm veel tijd! En, aangezien het bekend is dat het daaraan vaak ontbreekt in de zorg, was dat de investering meer dan waard!

Wij zijn niet alleen heel tevreden over de hardware op zich, maar zeer zeker ook over de aanpak, de interesse, het eerlijke advies, de implementatie en ook de service nu nog van United Headsets. Wij raden hen van harte aan!

Meer informatie of United Headsets producten GRATIS testen in uw organisatie?

Onze accountmanagers staan u graag te woord en voorzien u desgewenst van een GRATIS proefopstelling zodat u oplossingen van United Headsets kunt testen in uw eigen omgeving om de voordelen te ervaren.

United Headsets Max 75 draadloze bluetooth headset