Dit bedrijf bestond uit een mix aan medewerkers. Een deel van hen werkte altijd op kantoor en sommige medewerkers werkten op afstand, vanuit huis of een andere locatie. Echter, moesten al deze mensen wel veel met elkaar samenwerken, ook als ze niet fysiek bij elkaar waren. Er was dus een dringende behoefte aan betrouwbare, flexibele communicatie oplossingen die het mogelijk maakte om met elkaar te communiceren zonder ruis op de lijn. Zodoende hebben wij, op basis van de diverse gebruikersprofielen, de medewerkers van deze organisatie uitgerust met onze draadgebonden Max 40 Stereo en draadloze Max 75 headsets.

Klantervaring

Onze organisatie telt ruim 70 medewerkers, waarvan een deel altijd op kantoor is en een deel ook veelvuldig op afstand werkt. Dan kan het soms best een uitdaging zijn om de lijnen kort te houden en de samenwerking soepel te laten verlopen. Samen met United Headsets hebben we op basis van de gebruikersprofielen en de wensen van onze medewerkers een selectie gemaakt van twee typen headsets om onze medewerkers mee uit te rusten.

De reacties zijn heel positief. Onze medewerkers vinden het prettig om headsets te gebruiken voor telefoongesprekken, maar bijvoorbeeld ook bij video-vergaderingen. Zowel op kantoor als op externe omgevingen heb je altijd te maken met achtergrondgeluiden en dat hebben we op deze manier weten te elimineren. Medewerkers geven aan dat zij veel minder afgeleid worden door hun omgeving en zich beter kunnen concentreren op een gesprek. Al met al merken wij dat de productiviteit aanzienlijk is verhoogd en dat de communicatie tussen teamleden duidelijker en efficiënter verloopt. Daar komt bij dat medewerkers, zowel op kantoor als extern, een betere werkhouding aannemen. Dat is niet alleen comfortabeler, maar reduceert op de langere termijn ook de kans op ziekteverzuim.

Meer informatie of United Headsets producten GRATIS testen in uw organisatie?

Onze accountmanagers staan u graag te woord en voorzien u desgewenst van een GRATIS proefopstelling zodat u oplossingen van United Headsets kunt testen in uw eigen omgeving om de voordelen te ervaren.

United Headsets Max 75 draadloze bluetooth headset