Deze schoenenwinkel wilde efficiënter gaan werken en de klantenservice verbeteren. Om stappen en tijd te besparen op drukke dagen, zochten zij naar een geschikt systeem om op afstand met elkaar te kunnen communiceren, zodat medewerkers met elkaar in contact staan wanneer een van hen zich bijvoorbeeld in het magazijn of op het kantoor bevindt. We hebben een UH basisstation met repeater geleverd zodat ze overal dekking hadden en het personeel uitgerust met UH DECT headsets.

Klantervaring

Een kledingwinkel bij ons in de straat had dit systeem in gebruik zodat ze enerzijds sneller konden werken en er tegelijkertijd vaker een verkoper op de vloer aanwezig zou zijn. Zij waren enorm tevreden en konden het op drukke zaterdagen zelfs met een man minder af dan voorheen. Zodoende wilde wij het ook proberen. We hebben het systeem eerst mogen testen en waren heel tevreden, dus zijn we overgegaan tot aanschaf!

Het is echt een uitkomst, zeker op drukke dagen. Super handig dat je even assistentie bij kunt roepen of iemand in het magazijn snel aan je door kan geven of een bepaalde maat nog op voorraad is. De klantenservice en doorlooptijd is daardoor echt verbeterd. Meer informatie of het systeem GRATIS testen in uw organisatie?

Onze medewerkers staan u graag te woord en voorzien u desgewenst van een GRATIS proefopstelling zodat u het UH Retail Communicatiesysteem kunt testen in uw eigen omgeving om de voordelen te ervaren.

United Headsets Retail draadloze retail headset met hoofdband