Deze klant heeft een restaurant met verschillende ruimtes én een separate ruimte waar zij events hosten. Zij waren al enige tijd op zoek naar een systeem dat voldoende dekking had zodat personeel, ongeacht waar zij zich bevonden in het pand, met elkaar konden communiceren. Met behulp van onze repeaters waarmee wij ons UH Retail Communicatiesysteem kunnen uitbreiden, konden wij verwezenlijken dat ze dekking hadden in het hele pand. Nadat we eerst een meting hebben gedaan, hebben we een plan gemaakt voor de installatie. Inmiddels is alles geïmplementeerd en wordt het gehele systeem met succes gebruikt. Hoewel ons volledige systeem makkelijk te integreren was met hun bestaande telefooncentrale, zijn ze ook overgestapt naar onze VoIP 3CX Centrale, omdat ze hiermee ook via één systeem centraal kunnen communiceren met klanten die bijvoorbeeld gebruik maken van de live chat functie op hun website of facebook. 

Klantervaring

Wij hebben een nogal uitdagende locatie als het gaat om dekkingsgraad. United Headsets heeft ervoor gezorgd dat we nu vanaf iedere ruimte met elkaar in verbinding kunnen staan. Dat scheelt enorm veel meters maken op de vloer! Medewerkers in het restaurant kunnen zonder de vloer te verlaten makkelijk hulp inroepen van medewerkers die een zaal aan het zetten zijn, medewerkers die een partij alleen draaien kunnen gemakkelijk schakelen met de keuken wanneer er aanvullingen nodig zijn op het buffet en ook in noodsituaties zoals iemand die onwel wordt hoeft een medewerker de gast niet te verlaten om hulp van een collega in te roepen. Samenwerken is hierdoor een stuk efficiënter geworden en we hebben minder personeel nodig om hetzelfde werk te verzetten. Zeker in tijden van tekorten is dat natuurlijk fantastisch! 

Initieel waren we eigenlijk niet op zoek naar een nieuwe telefooncentrale, maar toen we ontdekten wat 3CX eigenlijk allemaal kan, hebben we de overstap toch gemaakt. Heel handig dat je via een centraal systeem al je communicatie kunt voeren. Zowel videoconferenties met klanten en leveranciers zijn makkelijker op te zetten en we kunnen met meerdere mensen tegelijk de live chat op onze website en facebook bestieren. 

 

Meer informatie of het systeem GRATIS testen in uw organisatie?

Onze medewerkers staan u graag te woord en voorzien u desgewenst van een GRATIS proefopstelling zodat u het UH Retail Communicatiesysteem kunt testen in uw eigen omgeving om de voordelen te ervaren.

United Headsets Retail draadloze retail headset met hoofdband