Deze bouwmarkt maakte nog geen gebruik van een communicatiesysteem voor medewerkers op de vloer. Zij wilde echter graag een efficiëntieslag maken op de werkvloer en hun klantenservice verbeteren. Daar zij een grote vestiging zijn met meerdere afdelingen, hebben wij na een meting geadviseerd om ons UH Retail Communicatiesysteem in te zetten met verschillende repeaters voor voldoende dekking. Naast headsets voor de medewerkers hebben we eveneens CallPoints geïnstalleerd voor servicebalies die niet continu bemand zijn, maar bijvoorbeeld ook bij pick-up points en bij het magazijn. 

Klantervaring

Wij zijn zo blij dat we deze stap hebben gezet! Doordat onze medewerkers niet zo’n grote afstanden af hoeven te leggen om een collega van een andere afdeling een vraag te stellen, zijn klanten sneller geholpen. Bovendien betekent dat ook dat medewerkers vaker op hun eigen afdeling aanwezig zijn in het zicht van de klanten. Ideaal! Het bereik van de headsets en de dekking zijn toereikend, ondanks dat we echt een groot pand hebben. 

De toevoeging van de CallPoints is een beetje het kersje op de taart. Zowel aan de voor- als aan de achterkant. Bij onze servicebalie hangt er bijvoorbeeld een. Als daar niemand aanwezig is, kan de klant op de knop drukken waarna medewerkers een melding krijgen dat er iemand staat te wachten. Het mooie is dat de klant op datzelfde moment ook hoort dat er iemand onderweg is. Aan de achterkant geldt voor leveranciers die willen lossen hetzelfde. Zij melden zich simpelweg met één druk op de knop en medewerkers kunnen op afstand controleren wie er staat en toegang verlenen of zich naar de ingang bewegen.

Al met al hebben we echt een efficiëntieslag kunnen maken in onze werkwijze en tegelijkertijd de klantenservice aanzienlijk kunnen verbeteren.

 

Meer informatie of het systeem GRATIS testen in uw organisatie?

Onze medewerkers staan u graag te woord en voorzien u desgewenst van een GRATIS proefopstelling zodat u het UH Retail Communicatiesysteem kunt testen in uw eigen omgeving om de voordelen te ervaren.

United Headsets Retail draadloze retail headset met hoofdband