Hotels

Met United Headsets optimaliseert u de communicatie, samenwerking en productiviteit van uw medewerkers én verbetert u de klantervaring in uw hotel.

De ideale communicatiemiddelen voor hotels

Het gebruik van DECT-toestellen met eventuele headsets in een hotel biedt tal van voordelen die de algehele operationele efficiëntie en gasttevredenheid kunnen verbeteren. In deze tekst zullen we de belangrijkste voordelen van deze technologie in de hotelindustrie bespreken en hoe het de gastervaring kan verbeteren.

 • Verbeterde communicatie: DECT (Digital Enhanced Cordless Telecommunications) toestellen stellen hotelmedewerkers in staat om snel en gemakkelijk met elkaar te communiceren. Dit omvat receptionisten, schoonmaakpersoneel, beveiliging en technische ondersteuning. Het gebruik van headsets zorgt voor handsfree communicatie, waardoor medewerkers hun handen vrij hebben om andere taken uit te voeren terwijl ze in contact blijven met het personeel.
 • Snellere reactietijden: Met DECT-toestellen kunnen hotelmedewerkers onmiddellijk reageren op gastverzoeken en problemen. Dit verhoogt de efficiëntie van de dienstverlening en draagt bij aan de tevredenheid van de gasten, omdat ze merken dat hun behoeften snel worden aangepakt.
 • Gastvrijheid op maat: Door middel van headsets kunnen receptionisten discreet en efficiënt met elkaar communiceren over de behoeften en voorkeuren van gasten. Dit stelt hen in staat om gepersonaliseerde diensten te bieden, zoals het voorbereiden van specifieke kamervoorzieningen of het regelen van transport, zonder de gasten in de lobby te laten wachten.
 • Betere beveiliging: In hotels is beveiliging van groot belang. DECT-toestellen met headsets stellen het beveiligingspersoneel in staat om snel te reageren op noodsituaties of verdachte activiteiten. Dit draagt bij aan de veiligheid van zowel gasten als medewerkers.
 • Efficiëntere schoonmaakdiensten: Het schoonmaakpersoneel kan headsets gebruiken om met de receptie en het onderhoudspersoneel te communiceren. Dit zorgt voor een gestroomlijnde coördinatie bij het reinigen en klaarmaken van kamers, waardoor kamers sneller beschikbaar zijn voor nieuwe gasten.
 • Minder verstoring voor gasten: Met headsets kunnen medewerkers discreet met elkaar communiceren zonder luide telefoongesprekken in openbare ruimtes. Dit zorgt voor een rustige en ontspannen sfeer in het hotel, wat de algehele gastervaring verbetert.
 • Kostenbesparing: Hoewel de initiële investering in DECT-toestellen en headsets wellicht hoog lijkt, kunnen hotels op de lange termijn kosten besparen. Efficiëntere communicatie kan resulteren in minder personeelsuren en een betere algehele servicekwaliteit, wat op zijn beurt kan leiden tot meer herhaalboekingen en positieve mond-tot-mondreclame.
 • Flexibiliteit: DECT-toestellen met headsets zijn draagbaar en kunnen overal in het hotel worden gebruikt. Dit betekent dat medewerkers altijd en overal bereikbaar zijn, wat de flexibiliteit en mobiliteit verbetert.
 • Training en ontwikkeling: Hotels kunnen DECT-systemen ook gebruiken voor training en ontwikkeling van medewerkers. Nieuwe medewerkers kunnen communicatievaardigheden verbeteren door te luisteren naar ervaren collega’s via headsets en zo snel vertrouwd raken met de operationele procedures.

In conclusie bieden DECT-toestellen met headsets aanzienlijke voordelen voor hotels. Ze verbeteren de communicatie, reactietijden, gastvrijheid, beveiliging, efficiëntie en gasttevredenheid. Hoewel de initiële kosten een overweging zijn, kunnen de langetermijnvoordelen de investering rechtvaardigen. Hotels die investeren in deze technologie kunnen niet alleen hun operationele processen optimaliseren, maar ook een uitstekende gastervaring bieden, wat essentieel is in de competitieve hotelindustrie.

United Headsets DECT communicatiesyteem

United Headsets

Optimierung von Kommunikation, Zusammenarbeit und Produktivität

Wij bieden verschillende DECT basisstations en repeaters voor een eindeloze dekking binnen uw hotel. Middels onze draadloze DECT handsets (met optionele headsets) bent u overal en altijd bereikbaar. Voorzie de incheckbalie van professionele draadloze headsets die beschikken over HD geluidskwaliteit en Noise Cancelling microfoon.

Schauen Sie sich unser komplettes Sortiment an, um auch in extrem lauten Arbeitsumgebungen das beste Freisprecherlebnis zu haben.

 • DECT handsets om overal bereikbaar te zijn

 • DECT basisstations & repeaters voor een eindeloze dekking

 • Professionele draadloze headsets voor de receptie

 • Superieure ruisonderdrukking, kristalheldere gesprekken en draagcomfort

Personalisierung

Auf Wunsch können die United Headsets Max 40 und 75 mit Ihrer Corporate Identity personalisiert werden. Das schafft nicht nur gegenseitige Einheitlichkeit und Teamgeist, sondern ist auch eine schöne Visitenkarte für Ihre Gesundheitseinrichtung.

Die Vorteile von personalisierten Headsets:
 • Onboarding, Team Feeling & Praktisch

 • Anreiz und Produktivität

 • Visitenkarte für Ihr Unternehmen

1

Ausgewählte Produkte

United Headsets DECT-Basisstation

United Headsets DECT-Basis

IP DECT-basisstation welke de gebruiker draadloze (winkel)communicatie en volledige mobiliteit biedt.

 • Skalierbares System von 1 bis 4.000 Basen im gleichen Netz
 • Einfache Integration in das Telefonnetz
 • Ferneinstellung oder -wartung
United Headsets Einzelhandel DECT-Mobilteil

United Headsets DECT-Mobilteil

Robuuste zwarte DECT-handset met Bluetooth 4.1, TFT-scherm, HD-audio-ondersteuning en ruisonderdrukking. Voor de gebruiker die uitgaande telefoontjes moeten plegen of moet doorverbinden.
 • Optionen für Konferenzen und Anklopfen
 • Spreektijd: tot 17 uur
 • Standby-Zeit: bis zu 200 Stunden
United Headsets Max 40 USB Microsoft

United Headsets Max 40 USB MS

Hochwertiges USB-Headset für jeden (Heim-)Arbeitsplatz. Mit Mikrofon mit Geräuschunterdrückung und dynamischem Lautsprecher.
 • Ultraleichtes Design und weiche, hochwertige Kunstleder-Ohrpolster für hohen Tragekomfort
 • Anrufsteuerung: mit Tasten für Lautstärke +/-, Stummschaltung und Aufnahme
 • Hervorragende Geräuschunterdrückung zur Eliminierung von Hintergrundgeräuschen
 • Plug & Play und kompatibel mit MS Teams.
United Headsets Max 75 Bluetooth-Headset

United Headsets Max 75 + USB-Dongle

Erstklassiges kabelloses Plug & Play-Bluetooth-Headset mit optionalem USB-Dongle für jeden (Heim-)Arbeitsplatz.
 • Überlegenes Mikrofon mit Geräuschunterdrückung und digitaler Signalverarbeitung
 • Aufladung in 3 Stunden und bis zu 24 Stunden Sprechzeit
 • Ergonomisches Design mit Ohrpolstern aus Kunstleder
 • Kompatibel mit MS Teams und führenden UC-Plattformen

Was sagen unsere Kunden?

 • 3CX-Telefonie

  Hotels

  Die Verwendung von DECT-Handsets, mit oder ohne Headset, in einem Hotel bietet zahlreiche Vorteile, die die allgemeine betriebliche Effizienz und die Zufriedenheit der Gäste verbessern können. In diesem Text werden wir die wichtigsten Vorteile dieser Technologie in der Hotelbranche erörtern und wie sie das Gästeerlebnis verbessern kann. Die DECT-Lösungen von United Headsets bieten nicht nur drahtlose Abdeckung und Kommunikation, sondern auch eine unbegrenzte Reichweite und erhebliche Vorteile für Hotels. Sie verbessern die Kommunikation, Reaktionszeiten, Gastfreundschaft, Sicherheit, Effizienz und Gästezufriedenheit. Während die anfänglichen Kosten eine Überlegung wert sind, können die langfristigen Vorteile die Investition rechtfertigen. Hotels, die in [Lesen Sie mehr...]

Möchten Sie weitere Informationen oder unsere Produkte kostenlos in Ihrer eigenen Umgebung testen?

Unsere Mitarbeiter beraten Sie gerne und bieten Ihnen bei Bedarf einen KOSTENLOSEN Test an, damit Sie unsere Kommunikationslösungen in Ihrer eigenen Umgebung testen und die Vorteile erfahren können.

United Headsets DECT communicatiesyteem